Povigo – Empower Yourself

povigo-logo-white-

Platform voor online coaching

Povigo betekent empowerment in het Esperanto. In 1887 werd Esperanto bedacht als universele, makkelijk te leren taal die mensen uit alle landen met elkaar konden praten.Met Povigo willen wij de beste coachtools digitaal toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.

Wat wij willen bereiken

Beproefde coachtools beschikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen

Zodat jij anytime, anywhere kunt werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en hiermee het beste uit jezelf kunt halen. Je kunt Povigo zelfstandig gebruiken, maar ook als onderdeel van een coachtraject met een coach.

Coaches helpen het rendement van coaching te verhogen

Als professioneel coach kun je Povigo inzetten voor de opdrachten tussen de persoonlijk coachsessies in. Hiermee kun je het rendement van de coaching verhogen. Bovendien vind je alle opdrachten en uitwerkingen voor de coachee en coach overzichtelijk op 1 plek.

Offline leerprogramma's versterken met digitale tools

Povigo biedt de mogelijkheid om bestaande ‘offline’ programma’s, bijvoorbeeld leiderschapstrajecten of persoonlijke ontwikkelprogramma, te versterken met digitale tools en online modules. Hiermee ontstaat een effectieve vorm van ‘blended learning’.

Over Marius & Jasper

Na het overlijden van mijn vader in 2018 ging het een tijdje minder met me. Marius heeft me toen als coach geholpen er weer bovenop te komen. Na dit traject was mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling en de technieken die coaches hierbij inzetten gewekt.

Mijn vader sprak de taal Esperanto: een taal die mensen wereldwijd verbindt. Met Povigo - dat empowerment betekent in het Esperanto - wil ik bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van professionals wereldwijd.

Jasper Buijnsters

Oprichter Povigo

marius

Na een heftige periode in mijn leven, werd ik in 2007 voor het eerst zelf gecoacht. Dat maakte veel indruk op me en zette me aan tot reflectie en actie. Dit wilde ik ook kunnen. Ik werkte die periode in consulting. Ik ben opleidingen gaan volgen en zelf als coach aan de slag gegaan. In 2009 heb ik mijn coachbureau MpowerU opgezet. Anno 2021 zie ik Povigo als een waardevolle aanvulling op mijn coachactiviteiten, waarmee ik offline en online leren kan combineren tot een effectief maatwerktraject!

Marius van Rechteren

Oprichter Povigo