Veelgestelde vragen

Voor wie is Povigo bedoeld?

Povigo is voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Onze tools zijn breed inzetbaar! Wij richten ons in het bijzonder op (young) professionals omdat uit ervaring blijkt dat zij vaker vastlopen. Online coaching kan hierbij een effectief hulpmiddel zijn.

WAT KOST TOEGANG TOT Povigo?

Wij stellen de coachtools van Povigo beschikbaar voor een klein bedrag per maand. Het proefabonnement is zelfs geheel gratis! Je hebt een account nodig om de tools te gebruiken. Daarmee kun je ook chatten met jouw eigen professionele coach.

Is Povigo al helemaal beschikbaar?

Wij werken hard aan de ontwikkeling van content om jou een zo compleet mogelijke ervaring te kunnen bieden. Jouw hulp kunnen wij daarbij gebruiken. Het zijn heel benieuwd wat je van deze site vindt en vragen je om al je feedback met ons te delen.

 

Ik ben coach. Wat kan Povigo voor mij betekeken?

Wij zijn op zoek naar coaches die samen met ons digitale coachtools willen ontwikkelen in hun expertisegebied. Daarbij is het mogelijk het platform aan te bieden als onderdeel van coachdiensten. Hiermee verhoog je het rendement van coaching, en profileer je jezelf online.