BOARDWALK: Het premium excellence programma van MpowerU en deWaardcoaching.

Met BOARDWALK bent u verzekerd van een tweede geweten in vraagstukken over Leiderschap, Visie, Missie en Strategie.

Een heel jaar lang heeft u toegang tot 24/7 Coaching, Advies, Training en Sparring. Daarnaast bevat BOARDWALK een geheel op maat gemaakte programmalijn, toegespitst op uw eigen behoefte aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.

tucker-monticelli-CDDKQCglYF4-unsplash

Alle leiders en executives kennen momenten van onzekerheid en twijfel. Je bent niet de enige. Wel ben jij de enige die er iets aan kan doen voor jouzelf. De manier waarop leiders eigenaarschap nemen op hun eigen ontwikkeling bepaalt voor een belangrijk deel hun succes en levensgeluk. Met BOARDWALK heb jij de mogelijkheid om op die momenten dat het nodig is jouw ’tweede geweten’ in te roepen. Niet alleen op afspraak maar direct wanneer het nodig is.

Coaches

0

Online modules

0

Coach sessies

0

Boekenpakket

0 boeken

Reacties vanuit van Boardwalkers die u voorgingen:

BOARDWALK

Ontmoet de coaches

Eric de Waard

De Waard Coaching

Gecoacht worden is jezelf ontwikkelen, jezelf ont wikkelen is jezelf worden, worden wie je bent. Dat betekent soms ook loslaten van zekerheden en afscheid nemen...

Marius van Regteren

MpowerU

In de rol van individueel coach begeleid ik leidinggevenden en professionals succesvol bij ontwikkelvraagstukken. Mensen tot bloei brengen is mijn passie en grootste drijfveer.

Interesse in dit traject?

Neem rechtstreeks contact op met de coaches voor meer informatie en om je aan te melden.