Schrijf jouw biografie

Met het schrijven van jouw biografie ga je op reis door jouw eigen ontwikkeling. Je onderzoekt waar je welke lessen geleerd hebt en welke ervaringen je hebt opgedaan. Welke belangrijke anderen van invloed waren op jou, en misschien nog zijn. Het gaat ook over loyaliteiten. Aan wie was je loyaal en een wie ben je dat nog? Je onderzoekt op die manier wie je bent en wat maakt dat je de dingen doet zoals jij die doet.

Over de biografie:

Jouw biografie is een weergave van de bouwdelen die jou als mens en als professional definiëren. Doelstelling van het schrijven van jouw biografie is te ontdekken welke van die bouwdelen nog steeds ondersteunend zijn en welke je in het hier- en-nu anders vorm wilt geven.

Jij bent de architect van jouw eigen leven.

De biografie schrijf je in blokken van levensfasen. Dat sluit aan op de indeling die in de psychologie wordt gebruikt en die aansluit op de ontwikkeling die je maakt als mens.

Dit leer je:

  • Je ontdekt de rode draad in jouw ontwikkeling als mens en professional.
  • Je ontdekt waar jouw loyaliteiten liggen.
  • Je ontdekt patronen vanuit de opeenvolgende contexten in je leven.
  • Je krijgt meer inzicht in waar je verlangen ligt, inzicht in wat voor jou belangrijk is.
  • Je leert formuleren wat jouw persoonlijke leerlijn is.

About Instructor

Eric de Waard

Gecoacht worden is jezelf ontwikkelen, jezelf ont wikkelen is jezelf worden, worden wie je bent. Dat betekent soms ook loslaten van zekerheden en afscheid nemen van vastgezette gewoonten en patronen. Het coachen van mensen die kiezen voor zo’n weg is mijn missie. Ik geef mensen daarbij meer van zichzelf dan ze tot op dat moment hadden, en ik krijg er een prachtige ontmoeting voor terug.

1 Module

Not Enrolled
This course is currently closed
  • 9 Lessen

Gefeliciteerd! Je hebt de module afgerond.

We raden je nu aan door te gaan met één van de volgende modules: