Ik wil minder stress ervaren

Veel coachvragen in de coachpraktijk hebben een relatie met stress en spanning. Het gaat dan om mentale en fysieke ervaringen. Vaak staan deze klachten met elkaar in verband: mentaal veel druk op je schouders voelen betekent vaak ook letterlijk een gespannen gevoel aan de onderkant van je nek en bovenzijde van je schouders. De spanning onttrekt ook energie uit je lijf. Je zet je als het ware ‘schrap’, terwijl dit niet altijd nodig is. In dit traject leren we je hoe stress ontstaat en hoe jij hier in jouw situatie iets aan kunt doen, zodat je je meer ontspannen en comfortabel voelt.

Met Povigo ga je zelfstandig aan de slag met je vraagstuk. Probeer nu en ervaar de effectiviteit van de coachtools van Povigo.

Herken jij hierin iets van jezelf?

y11.png
Na zijn master wist Luuk nog niet goed wat hij wilde. Academisch is hij sterk onderlegd dus besloot door te gaan met een PhD. De eerste jaren dacht hij dat dit was wat hij wilde: doorgaan in de academische wereld. De laatste twee jaar is hij hier echter van terug gekomen. Weloverwogen heeft hij inmiddels besloten toch naar het bedrijfsleven te gaan. Hij is enkele maanden geleden met een baan gestart en ook daar heeft hij zich vol overgave in gestort. Intussen is hij ook nog bezig met het afronden van de promotie wat ervoor zorgt dat zijn balans volledig weg is: hij eet onregelmatig, slaapt te weinig, woont niet in het huis waar hij zou willen wonen, loopt continue achter zichzelf aan en heeft geen relatie.
Luuk
30 jaar

Marius

van Regteren

Coach op het gebied van spanning en stress

Samen maken we de bronnen van stress in jouw situatie inzichtelijk en zorgen we ervoor dat jij je meer ontspannen en comfortabel voelt.

De voordelen van Povigo

Met de online coachtools van Povigo ga je effectief aan de slag met je vraagstuk.

Toegang tot de allerbeste coachtools

Beproefde methodes die door coaches wereldwijd gebruikt worden

Altijd en overal beschikbaar

Je kiest zelf waar en wanneer je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Ondersteuning door echte coaches

Wij reizen met je mee en zijn er voor je wanneer dat even nodig is

Aantoonbare resultaten

Door de kracht van onze interactieve coachtools werk jij effectief aan jouw ontwikkeling

Persoonlijk profiel

Jouw voortgang en resultaten terug te vinden in je persoonlijke ontwikkelomgeving

Ontdek online coaching van Povigo

Maak een gratis account aan en begin direct met online coaching. Je werkt zelfstandig aan je persoonlijke ontwikkeling met behulp van onze coachtools. Kom je er niet uit? Een échte coach is altijd bereikbaar om je te helpen.