Ik wil een volgende stap maken

Je hebt het ‘op zich’ prima naar je zin in je baan. Maar ergens voel je dat je ook wel toe bent aan een nieuwe uitdaging. Je merkt bijvoorbeeld dat dezelfde taken en processen terugkeren, dat je er wat minder energie van krijgt. Maar echt tijd om na te denken over je volgende stap heb je niet, of heb je nog niet genomen. Met behulp van de coachtools verken je op luchtige wijze wat jouw volgende stap zou kunnen zijn. We kijken onder andere naar de route die jij tot nu toe hebt afgelegd en welke ‘richtingaanwijzers’ hier voor jou inzetten.

Met Povigo ga je zelfstandig aan de slag met je vraagstuk. Probeer nu en ervaar de effectiviteit van de coachtools van Povigo.

Herken jij hierin iets van jezelf?

bb-testimonials-01-02.jpg
“Ik zit nu al een tijdje op dezelfde plek, en heb het eigenlijk prima naar m’n zin! Maar toch knaagt er iets. Het gevoel dat ik een beetje stil sta. Ik zou wel zo langzamerhand verder willen kijken naar mijn volgende. “
Iris
32 jaar

Marius

van Regteren

Coacht jou naar de volgende stap

De route die jij tot nu toe hebt afgelegd en jouw eigen ervaringen hierbij, bieden interessante aanwijzingen voor een eventuele volgende stap in je carrière.

De voordelen van Povigo

Met de online coachtools van Povigo ga je effectief aan de slag met je vraagstuk.

Toegang tot de allerbeste coachtools

Beproefde methodes die door coaches wereldwijd gebruikt worden

Altijd en overal beschikbaar

Je kiest zelf waar en wanneer je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Ondersteuning door echte coaches

Wij reizen met je mee en zijn er voor je wanneer dat even nodig is

Aantoonbare resultaten

Door de kracht van onze interactieve coachtools werk jij effectief aan jouw ontwikkeling

Persoonlijk profiel

Jouw voortgang en resultaten terug te vinden in je persoonlijke ontwikkelomgeving

Ontdek online coaching van Povigo

Maak een gratis account aan en begin direct met online coaching. Je werkt zelfstandig aan je persoonlijke ontwikkeling met behulp van onze coachtools. Kom je er niet uit? Een échte coach is altijd bereikbaar om je te helpen.