Ik wil effectiever communiceren

Sociaal omgaan met andere mensen kan heel veel plezier opleveren, maar ook stressvol zijn. Goede communicatie en effectief omgaan met conflict zetten jou in je kracht en laten je op een prettige manier in contact staan met de ander. In dit traject maken we je bewust van jouw manieren van communiceren. Ook oefenen we met verschillende manieren van communicatie om je boodschap zo effectief mogelijk te brengen. We leren hoe je energie kunt halen uit de ander, en kunt voorkomen dat de ander onnodig energie bij jou wegzuigt.

Met Povigo ga je zelfstandig aan de slag met je vraagstuk. Probeer nu en ervaar de effectiviteit van de coachtools van Povigo.

Herken jij hierin iets van jezelf?

bb-testimonials-01-02.jpg
“De laatste tijd merk ik dat collega’s steeds snel geagiteerd op mij reageren. Eerst dacht ik dat het kwam omdat het bedrijf in reorganisatie zit. Ik denk echter dat het ook voor een deel bij mij zit: een stuk motivatie die ik verloren ben, waardoor ik soms wat onredelijk word. Ik zou graag uitzoeken wat er speelt en hoe ik ervoor kan zorgen dat ik in het contact met anderen mezelf blijf”
Linda
32 jaar

Marius

van Regteren

Coach op het gebied van communicatie

Goed contact met anderen begint bij het in kaart brengen van je eigen reactie. Hiervoor gebruik ik vaak het OVK-model uit de transactionele analyse. Bewustwording van je eigen gedrag helpt je het contact met je omgeving te verbeteren.

De voordelen van Povigo

Met de online coachtools van Povigo ga je effectief aan de slag met je vraagstuk.

Toegang tot de allerbeste coachtools

Beproefde methodes die door coaches wereldwijd gebruikt worden

Altijd en overal beschikbaar

Je kiest zelf waar en wanneer je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Ondersteuning door echte coaches

Wij reizen met je mee en zijn er voor je wanneer dat even nodig is

Aantoonbare resultaten

Door de kracht van onze interactieve coachtools werk jij effectief aan jouw ontwikkeling

Persoonlijk profiel

Jouw voortgang en resultaten terug te vinden in je persoonlijke ontwikkelomgeving

Ontdek online coaching van Povigo

Maak een gratis account aan en begin direct met online coaching. Je werkt zelfstandig aan je persoonlijke ontwikkeling met behulp van onze coachtools. Kom je er niet uit? Een échte coach is altijd bereikbaar om je te helpen.